• Pokyny pre lepidlo Professional

Polyuretánové lepidlo na opravu lodí, trampolín, stanov.

Určené na rýchle a spoľahlivé opravy výrobkov z PVC, ktoré sa používajú vo vonkajšom prostredí, v morskej alebo sladkej vode. Odolnosť voči UV žiareniu
Odporúčané pre:
rýchle a kvalitné opravy v turistickom aj domácom prostredí:
člny a nafukovacie vodné atrakcie
trampolíny a nafukovacie športové zariadenia
stany pre autá a obchodné pavilóny
turistické stany, kanoe, kajaky, katamarány
športová a turistická obuv

Použitie Metóda studeného lepidla
Označte miesto pre záplatu. Vystrihnite záplatu z látky alebo PVC fólie o veľkosti 4-5 cm väčšej, ako je poškodené miesto. Očistite a odmastite záplatu a opravovanú oblasť. Na oba lepené povrchy naneste tenkú vrstvu lepidla. Sušte 5-10 minút. Naneste druhú vrstvu lepidla a nechajte ju 3-5 minút schnúť. Je dôležité určiť okamih, keď viskozita lepidla začne miznúť (skontrolujte dotykom prsta), umiestnite náplasť na toto miesto a pevne pritlačte. Lepené miesto sa odporúča nechať pod tlakom 3 - 4 bohy. Lepené zariadenie sa môže používať po 3-4 bohoch.

Použitie Metóda lepenia za tepla
Označte miesto pre záplatu. Vystrihnite záplatu z látky alebo PVC fólie o veľkosti 4-5 cm väčšej, ako je poškodené miesto. Očistite a odmastite záplatu a opravovanú oblasť. Na oba lepené povrchy naneste tenkú vrstvu lepidla. Sušte 5-10 minút. Naneste druhú vrstvu lepidla a nechajte ju schnúť 5 až 10 minút. Lepené plochy zahrejte na 60 °C, záplatu umiestnite na miesto a pevne pritlačte. Nalepené zariadenie sa môže používať po 20 minútach..

Odporúčania a príkazy
Rezy a poškodenia dlhšie ako 4 cm sa lepia z oboch strán. Rezy a poškodenia dlhšie ako 6 cm by sa mali opravovať v špecializovaných dielňach. Zariadenie opravované v turistických podmienkach s väčším poškodením by sa malo pri prvej príležitosti opraviť druhýkrát dvojzložkovým lepidlom. Prevádzková teplota opravovaného zariadenia je od -40 °C do +80 °C. Oprava pri teplote vyššej ako + 10 °C. Skladujte a prepravujte pri teplote od - 10 °C do + 30 °C. Čerstvé lepidlo sa odstráni liehom alebo acetónom. Maximálny účinok prichádza po dobu 24 hodín.

Záručná doba 18 mesiacov

Horľavé! Uchovávajte mimo dosahu detí. Práce sa musia vykonávať vo vetranej miestnosti.

Dátum produkcie 12.2018

Vyrobené v Ukaine.

Dovozca: DOVERA SP. Z O.O.
22-100 Chełm ul. Lwowska 51
NIP: 5632430306




  STIAHNITE: Pokyny pre lepidlo Professional